Presentatie monografie over Marline Fritzius

Ruim 10 jaar na de oprichting van haar gedroomde stichting opende de Stichting Marline Fritzius op 16 juni uur haar deuren voor de overzichtstentoonstelling van de werken van Marline Fritzius (1936-2006).

Art medal exhibition in Canada

Van 30 mei tot 30 juni 2018 organiseert de International Art Medal Federation (FIDEM) de internationale penningententoonstelling in Canada, waaraan 40 landen deelnemen. Als één van de Nederlandse afgevaardigde kunstenaars ontwierp Janko Berman een penning van Marline Fritzius voor deze tentoonstelling die onder de naam Art Medal Exhibition wordt gehouden in de Canadian Museum of Nature in Ottowa.

Expositie “Stille Expressie”

Stichting Marline Fritzius nodigt u uit voor de najaarstentoonstelling in galerie Marline Fritzius aan de Brouwersgracht 220 te Amsterdam.

JANKO BERMAN sculpturen

Het Zoölogisch Museum organiseerde de tentoonstelling: janko BERMAN sculpturen

‘Kunstdieren’ in jubilerend Artis

‘Natura Artis Magistra’: zo heet voluit de bekende Amsterdamse dierentuin, in het dagelijks leven kortweg als “Artis” aangeduid. Anderhalve eeuw bestaat dit eerbiedwaardige instituut met de al even eerbiedwaardige Latijnse naam, die ‘De natuur is de leermeesteres van de kunst’ betekent.